RealTime

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΛΗΑΡ;

Ο καλύτερος τρόπος για να απορροφηθείς στη διαδικασία της Dianetics είναι να παρακολουθήσεις ένα Σεμινάριο Dianetics. Αυτό το διήμερο σεμινάριο είναι ο πιο γρήγορος, ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να κατακτήσεις και να εφαρμόσεις τις τεχνικές της Dianetics προς τον ύψιστο στόχο: την κατάσταση του Κλήαρ.

Σε ένα μόνο Σαββατοκύριακο μπορείς να μάθεις πώς να χρησιμοποιείς την ακριβή διαδικασία του ώντιτινγκ της Dianetics με την έμπειρη καθοδήγηση από εκπαιδευμένους ειδικούς στην Dianetics. Μπορείς να ξεκινήσεις να εντοπίζεις τις αρνητικές εμπειρίες του παρελθόντος που είναι κρυμμένες στην αντιδραστική σου διάνοια και να τις εξαλείψεις για πάντα.

Το καλύτερο από όλα είναι ότι μπορείς να βιώσεις τα πολλά θαύματα της Dianetics προς όφελός σου. Παρακολούθησε το Σεμινάριο Dianetics και αξιοποίησε την πρωτοφανή δύναμη της Dianetics… αμέσως.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ DIANETICS ΧΑΜΠΑΡΝΤ

Εντόπισε το πλησιέστερο Σεμινάριο Dianetics και κάνε εγγραφή σήμερα.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ DIANETICS

Εντόπισε Αυτόματα την Τοποθεσία μου »

Η περιπέτειά σου αρχίζει με το Σεµινάριο Dianetics Χάµπαρντ όπου θα λάβεις επαγγελματική καθοδήγηση από ειδικά εκπαιδευμένα άτομα στην Dianetics. Δουλεύεις με άλλους ανθρώπους σαν και εσένα – έτοιμους να αντιμετωπίσουν εκείνα τα πράγματα που τους παρεμποδίζουν στη ζωή και που είναι «κλειδωμένα» στην αντιδραστική διάνοια, και να πετύχουν την κατάσταση που λέγεται Κλήαρ.

Με προσωπικές οδηγίες για τα φιλμ Πώς να Χρησιμοποιείς την Dianetics, που περιγράφουν λεπτομερώς τις τεχνικές της Dianetics, τη μια έννοια μετά την άλλη, εσύ μαθαίνεις εύκολα και απλά και βλέπεις όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις –γρήγορα– έτσι ώστε να μπορείς να ξεκινήσεις αυτή την περιπέτεια ένα εκατοστό πίσω από το μέτωπό σου.

Το Σεμινάριο Dianetics είναι ένα διήμερο σεμινάριο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου που ξεκινά το Σάββατο πρωί και ολοκληρώνεται νωρίς το απόγευμα την Κυριακή. Απόκτησε την επιτυχία και την ευτυχία που θέλεις πραγματικά. Παρακολούθησε το πλησιέστερο Σεμινάριο Dianetics και βίωσε αυτή την περιπέτεια για να ξέρεις γιατί έκανες αυτό που έκανες όταν το έκανες.

Στο Σεμινάριο Dianetics περιλαμβάνονται τα εξής:

 • Χαρτοφύλακας του Σεμιναρίου Dianetics Χάμπαρντ
 • Βιβλίο με μαλακό εξώφυλλο Dianetics: Η Σύγχρονη Επιστήμη της Πνευματικής Υγείας
 • Οδηγός Διαδικασίας της Dianetics
 • Ζωντανές συνεδρίες ώντιτινγκ
 • Πάνω από τρεις ώρες επίδειξης σε φιλμ
 • Προσωπική εκπαίδευση και καθοδήγηση από έναν εκπαιδευμένο ειδικό της Dianetics
 • Οδηγός για το Φιλµ Πώς να Χρησιµοποιείς την Dianetics
 • Πιστοποιητικό ολοκλήρωσης
 • Γεύματα σερβίρονται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου

Δωρεά για το Σεμινάριο: 78€
Διάρκεια Σεμιναρίου: 2 ηµέρες

Καθημερινό Πρόγραμμα του Σεμιναρίου Dianetics Χάμπαρντ

ΣΑΒΒΑΤΟ
1η ημέρα

 • 1
  Όταν φτάσεις, θα κάνεις εγγραφή και θα λάβεις τον δικό σου χαρτοφύλακα του σεμιναρίου. Ο υπεύθυνος του σεμιναρίου θα σου περιγράψει τις δραστηριότητες του Σαββατοκύριακου και το πρόγραμμα, και θα ξεκινήσετε.
  Dianetics Seminar Portfolio
 • 2
  Θα δεις το φιλμ, Πώς να Χρησιμοποιείς την Dianetics, που εξηγεί κάθε βήμα της ακριβούς διαδικασίας της Dianetics με την οποία εντοπίζεις οδυνηρές εμπειρίες του παρελθόντος και εξαλείφεις τις αρνητικές τους συνέπειες.
 • 3
  Μετά από μια σύντομη περίοδο ερωτήσεων και απαντήσεων από τον υπεύθυνο του σεμιναρίου, και αφού έχεις επανεξετάσει τα 10 βήματα από τον Οδηγό Διαδικασίας Πώς να Χρησιμοποιείς την Dianetics, θα ξέρεις πώς να ξεκινήσεις να εφαρμόζεις την Dianetics.
  Dianetics Seminar in Theater
 • 4
  Μετά το διάλειμμα για μεσημεριανό, θα δουλέψεις ομαδικά με έναν φίλο σου, ή κάποιον άλλο συμμετέχοντα του σεμιναρίου και θα αρχίσετε να εφαρμόζετε την Dianetics.
 • 5
  Καφές, τσάι και άλλα σνακ θα είναι διαθέσιμα στα διαλείμματα καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
  Seminar Attendees Co-Auditing
 • 6
  Μετά από κάθε διάλειμμα, θα αλλάξεις ρόλους με τον συνεργάτη σου, που σημαίνει ότι τώρα είτε θα δώσεις είτε θα λάβεις την Dianetics. Θα συνεχίσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας και σε κάθε βήμα οι ειδικοί της Dianetics θα είναι εκεί για να σε καθοδηγήσουν.

ΚΥΡΙΑΚΗ
2η ημέρα

 • 1
  Η δεύτερη μέρα ξεκινάει με ένα νέο φιλμ, το οποίο δίνει περισσότερες πληροφορίες που θα σε φέρουν στο επόμενο βήμα σου και θα αυξήσουν τη βεβαιότητά σου στο να παραδίδεις Dianetics σ’ ένα άλλο άτομο.
  Seminar in Italy
 • 2
  Θα συνεχίσεις την Dianetics καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, πριν και μετά το μεσημεριανό, με διαλείμματα στο μεταξύ. Οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα απαντηθούν άμεσα από τους ειδικούς μας της Dianetics, έτσι ώστε να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο τον χρόνο σου.
 • 3
  Πριν το δείπνο και αφού εσύ και ο συνεργάτης σου έχετε δουλέψει εναλλάξ, δηλαδή έχετε εφαρμόσει την Dianetics και την έχετε λάβει, θα ολοκληρώσετε τη διαδικασία και θα συναντηθείτε με έναν εκπαιδευμένο σύμβουλο που θα σας μιλήσει για την πρόοδό σας και για το ποιο είναι το επόμενό σας βήμα και θα απαντήσει σε οποιεσδήποτε τελικές ερωτήσεις έχετε.
 • 4
  Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο σπίτι, και μετά από το σεμινάριο, μελέτησε το Dianetics: Η Σύγχρονη Επιστήµη της Πνευµατικής Υγείας χρησιμοποιώντας το Μάθημα δι’ Αλληλογραφίας της Dianetics. Είσαι επίσης ευπρόσδεκτος να έρθεις οποιαδήποτε στιγμή και να μελετήσεις στην αίθουσα μελέτης μας υπό την επίβλεψη ενός Επόπτη της Dianetics.